FOGA logo

ŠTO JE FOGA

Oprema od aluminijskih profila po svjetski poznatom sistemu FOGA, od montažno-demontažnih alu-konstrukcija, omogućuje na brz, kvalitetan i jednostavan način kvalitetno opremanje svih vrsta poslovnih, sajamskih, uredskih i stambenih prostora. Nudimo originalnu opremu za butike, opremu za trgovine mješovitom ili tehničkom robom kao i vitrine, police i pultove za trgovine za lov i ribolov. Posebno se ponosimo svojom linijom opreme za muzeje koja je opremljena sigurnosnim bravama. Svi profili - okrugli, kvadratni, poluokrugli, stupovi, vodilice i nosači u više od 100 vrsta u različitim dimenzijama: eloksirano ili plastificirano u 50 boja, u kombinaciji sa staklom, oplemenjenom ivericom, pleksiglasom te dodatnim materijalom. Završne kapice u boji ili kromirane, spojnice, nogice, čepovi itd. – svi su dijelovi vrhunske kvalitete i čine kompaktan spoj opreme svih namjena.

Sistem je razvijen tako da omogućuje spajanje svih profila bez obzira na oblik, dimenzije ili kvadratni presjek: vitrine, police, pultovi, poslovni prostori, sajamski prostori, radne površine, žičani program i displej (display), skladišne police i police za registratore, A-pano i stup 164.

FOGA poslovni prostori

FOGA Vam nudi gotova rješenja za Vaš poslovni , sajamski , kancelariski prostor, s mogućnošću ugradnje i kombiniranja raznih elemenata: staklenih, drvenih, metalnih polica, vitrina i pultova sa i bez rasvijete, sa mogučnošću zaključavanja pokretne ili fiksne. Nudimo Vam i mogućnost idejnog riješenja, te vizualizacije budućeg izgleda Vašeg poslovnog prostora. Nakon 23 godine iskustva i rada svakako možemo napraviti i opremu za Vaš poslovni prostor, s toga nam se obratite s povjerenjem.

KONTAKT

Molimo Vas da upite šaljete na info@foga.hr

ALU-ST INTERIJERI p.u.z
Sljemenska 2
10290 Zaprešić, Hrvatska
Tel/fax
+ 385 1 33 59 412
+ 385 1 33 55 605

Gdje smo?